Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 16 - 18/7/2010


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εορταστικό τριήμερο επ΄ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μαρίνας
από 16 εως 18 Ιουλίου 2010 στο χωριό.

Την παραμονή της γιορτής έγινε το καθιερωμένο λαϊκό πανηγύρι στον προαύλιο χώρο του δημοτικού
σχολείου. Χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου μας χορούς της Μακεδονίας και της ΘράκηςΧαιρετισμός του Προέδρου του Συλλόγου


 

Εφηβικό χορευτικό με παραδοσιακές ενδυμασίες περιοχής Αλεξάνδρειας (Γιδάς)


Παιδικό χορευτικό με παραδοσιακές ενδυμασίες περιοχής Φλώρινας


Στις 17 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας παρουσιάσθηκε στην αίθουσα "Αρχιτέκτων Ξενοφών Παιονίδης" του Συλλόγου μας προβολή της δουλειάς του φωτογράφου Δημητρίου Δεσποινούδη με θέμα την Μοναστική Πολιτεία του Αγίου Όρους, με επιτυχία.

Πλάνο από την εκδήλωση

   Στις 18 Ιουλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Συλλόγου μας από τον Δήμαρχο
Κασσάνδρας κο Αριστείδη Κανέλη καθως και τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του φωτογράφου κου Δημητρίου Δεσποινούδη με θέμα ΚΑΡΝΑΓΙΑ: Γέννηση - Ζωή - Θάνατος. Στην 
εκδήλωση τιμήθηκαν οι άνθρωποι που βοήθησαν εθελοντικά στην κατασκευή του κτιρίου, καθώς επίσης ο πρώην Φουρκιώτης βουλευτής κ. Αθηναίος Φλωρίνης που ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας και ονομάσθηκε η αίθουσα της βιβλιοθήκης του Συλλόγου ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗ, ο πολιτικός μηχανικός κ. Σπύρος Αριστειδάκης για την προσφορά του στη σχεδίαση και υλοποίηση του έργου, καθώς επίσης και ο νυν αντιδήμαρχος Κασσάνδρας κ. Αθανάσιος Σπανός για την προσφορά του τόσο από τη θέση του ως αντιδημάρχου όσο και και ως ιδιώτης.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Δριβελέγκας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ  Κωνσταντίνος Πασσαλής,  Δημήτριος Κυπαρισσούδας, Μάρκος Νικολάου, Αντώνιος Λειβαδιώτης, Αντώνιος Καραγιώργος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρας κ. Παντελής Χατζηανδρέου και πλήθος κόσμου. Χόρεψε το εφηβικό χορευτικό του Συλλόγου μας καθώς επίσης και το εφηβικό ποντιακό χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

Πλάνο από την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας στα εγκαίνια

Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας εγκαινιάζει το κτήριο 


Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κο Αθηναίο ΦλωρίνηΑπονομή τιμητικής πλακέτας στον πολ μηχανικό κ. Σπύρο Αριστειδάκη

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Αθανάσιο Σπανό


Πλάνο από την αίθουσα την ημέρα των εγκαινίων

Πλάνο από την έκθεση φωτογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου